Телефон myPhone Rumba 2, Черен

Код: 6941 Продуктов No: 35360 Марка: myPhone Категория: Телефони и таблети / Телефони
Наличен Отстъпка -15%
Цена: 87.20 лв. Стара цена: 102.00лв.

Дължимата цена за Обработка и транспорт се изчислява преди финализиране на поръчката.

+
-

 

Класика!
myPhone Rumba 2 е уникален класически телефон с култов капак и два големи екрана: 2,4 ”и 1,4”. За ваше улеснение този елегантен модел е оборудван с фотоконтакти, SOS бутон и зарядна станция.

 

Два големи екрана
myPhone Rumba 2 разполага с два независими дисплея. Основният 2,4" цветен екран осигурява чиста и ясна картина. Вторият 1,44” показва само най-важната информация като пропуснати повиквания, текстови съобщения или времето, без да се налага да отваряте капака.

 

Удобна клавиатура
Телефонът е удобен и лесен за използване. Той има големи бутони, което прави разговорите с любимите ви хора безпроблемно.
 

Дълго време на работа
С капацитет на батерията от 800 mAh, Rumba 2 издържа много дълго време в режим на готовност - до 12 дни! А времето за разговори може да стигне до 250 минути общо. Сега можете да се наслаждавате на дълги разговори с любимите хора.

 

 

Фотоконтакти и камера
myPhone Rumba 2 има достатъчно добра камера за заснемане на най-важните моменти. Използвайте снимките на приятелите си, за да настроите фотоконтакти и да ги избирате от контактите още по-бързо и лесно.

Лесно зареждане на телефона
Зареждането на телефона вече е още по-лесно. Сега, за да го заредите, просто трябва да го сложите на поставката му. Можете също така да презареждате модела си по стария начин с microUSB кабел, ако така предпочитате.


И това не е всичко:

Bluetooth
Свържете безжично телефона с други устройства като например слушалки, колонка или друг телефон.

Фенерче
Светнете си в тъмното, за да намерите падналите ключове, бравата на вратата или да прочетете нещо по-ясно.

MP3
Слушайте MP3 песни и любимото си радио излъчване, където и да се намирате. С Rumba 2 можете да се наслаждавате на любимата си радиостанция.

Карта памет microSD до 32 MB
Съхранявайте любимата си музика и снимки.

SOS бутон
Функционалният бутон SOS ви позволява да установите връзка или да изпратите SMS на предварително програмиран номера с едно щракване.

Как работи SOS копчето?

В GSM апарата предварително се задават до 5 номера за спешно повикване. Когато копчето бъде натиснато, телефонът автоматично започва да набира всеки един от посочените номера по три пъти. След 15-те набирания телефонът автоматично праща предварително зададен SMS на тези номера.
При натискане на SOS-бутона можете да настроите телефона по един от трите режима:

  • Директно набиране на зададените SOS номера
  • Силен сигнализиращ звук (5-10 сек.) и последващо набиране на SOS номерата

Какви са условията за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриески фирми Еконт и Спиди, като срокът за доставка е до три работни дни. Доставката е безплатна за поръчки над 120.00 лв., до 20кг.
Поръчаните продукти се изпращат, след потвърдена поръчка и проверка за коректни данни. Поръчките и доставките се осъществяват само на територията на Република България.
Всички поръчки, които са направени през почивни дни или официални празници, ще бъдат обработени в първия работен ден. След потвърждение на поръчката, наличност на продуктите и осъществяване на връзка с клиента се уточнява куриерската фирма.
Клиентът е длъжен да посети куриерската фирма, да заплати стоката според вида на плащането – по банков път или чрез наложен платеж. Ако друго лице получава поръчката, се задължава да направи плащането.
Ако фирмата не успее да осъществи връзка с клиента в срока за доставка, поръчката не се изпълнява и фирма ЗЕТАБАЙТ-Х ЕООД се освобождава от задължението за изпращане на стоката.
Ако клиентът потвърди поръчката след изтичане на срока за доставка, поръчката се изпълнява и разходите са за сметка на клиента.

Добави коментар

Коментари: 0, рейтинг: 0
Лизингова схема
3 месеца
30.54 лв./мес. Общо дължима сума: 91.61 лв.
6 месеца
15.84 лв./мес. Общо дължима сума: 95.01 лв.
9 месеца
10.94 лв./мес. Общо дължима сума: 98.49 лв.
12 месеца
8.50 лв./мес. Общо дължима сума: 102.02 лв.
15 месеца
7.05 лв./мес. Общо дължима сума: 105.69 лв.
18 месеца
6.08 лв./мес. Общо дължима сума: 109.40 лв.
21 месеца
5.39 лв./мес. Общо дължима сума: 113.17 лв.
24 месеца
4.87 лв./мес. Общо дължима сума: 116.99 лв.
27 месеца
4.48 лв./мес. Общо дължима сума: 121.02 лв.
30 месеца
4.17 лв./мес. Общо дължима сума: 125.04 лв.
33 месеца
3.92 лв./мес. Общо дължима сума: 129.20 лв.
36 месеца
3.71 лв./мес. Общо дължима сума: 133.42 лв.